Felvételt hirdetünk középiskolájukat befejezni kívánó és a felsőoktatásba tartó végzős vagy végzett diákoknak felvételi tantárgyaik magas szintű és biztonságos teljesítésére kidolgozott tanfolyamainkra.

A kiváló szaktanárok útmutatása mellett októbertől-májusig, azaz az írásbeli, illetve szóbeli vizsgákig tartó kurzusainkon 25+3 héten keresztül tartunk átfogó, ugyanakkor célzottan a sikeres felvételire irányuló felkészítést, amelyen hallgatóink stabil és megalapozott gyakorlati tudásra tehetnek szert.

A felkészülés során összesen 4 alkalommal van mód próbaérettségi megírására, melynek eredményeit és az év közbeni személyes előrehaladási beszámolókat diákjaink szülei számára saját fejlesztésű online szoftverünk segítségével tesszük nyomon követhetővé.

Tanóráinkat havi 5 alkalommal (alkalmanként 2 óra) kiscsoportos foglalkozások kereteiben tartjuk, így a középiskolai oktatás

Tanfolyamaink minőségére jellemző, hogy a régióban egyedülálló módon, tanfolyamdíj visszafizetési garanciát vállalunk sikertelen felvételi esetén.

Közép- és emelt szinten választható tantárgyaink:
biológia, fizika, földrajz, kémia, magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem

A tanfolyam díja tantárgyanként 15.000 Ft/hó, amelynek egyösszegű befizetésére szeptember 27-ig 10% kedvezményt biztosítunk, de természetesen lehetőség van havi rendszerességgel történő befizetésre is. (a fizetési lehetőségekről és kedvezményekről munkatársunk készséggel nyújt felvilágosítást)

Képzéseinket 2013 október 7-től indítjuk a 7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 18. szám alatt található központunkban.

Várjuk jelentkezéseteket online vagy személyesen és ne feledjétek a felvételi sikere velünk nem a szerencsén múlik majd.
Magunkról | Tanfolyamaink | Jelentkezés | Hírek | Referenciáink és Kapcsolataink Copyright © Gulliverkli Team 2000-2013
Design by TB