Lehet, hogy nem hallottál még a Gulliverkliről vagy csak Romhányi József örökbecsű könyvéből ismerős a név, mint Mézga Aladár fantasztikus űrhajója.

A Gulliverkli Team közel másfél évtizedes megalakulása óta, számos izgalmas projektet és fejlesztést tudhat maga mögött, melyek mindegyikét a kreativitás, tanulás és az új megoldások bevezetésének szenvedélye vezetett.
Munkatársaink között tanárok, pszichológus és informatikai fejlesztők mellett olyan szakember is dolgozik, aki majd 10 évig az Apple oktatási partnere és felelőse volt a régióban.

Célul tűztük ki, hogy a régióban egyedülálló módon, kiváló tanárokkal, újító megoldásokkal és mentális felkészítéssel a felvételik és a felsőoktatásba való bekerülés eredményességét a lehető legmagasabb szintre emeljük hallgatóink körében.

A felvételiken való sikeres szereplést a tanfolyamok költségének visszafizetési garanciájával biztosítjuk!

Mindezen túl cégünk vállalja az oktatást támogató e-tananyagok fejlesztését, az üzleti megjelenést támogató webes és mobil alkalmazások készítését, valamint Apple rendszerű iskolai és irodai rendszerek kiépítését, üzemeltetését és szervízelését.

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk készséggel tájékoztatja az együttműködési lehetőségekről!
Magunkról | Tanfolyamaink | Jelentkezés | Hírek | Referenciáink és Kapcsolataink Copyright © Gulliverkli Team 2000-2013
Design by TB